• Doppers en kookboeken

    ron van megen
  • mascotte Toet

    ron van megen
  • pop up store

    ron van megen

Sportief Event voor de Cliniclowns op zaterdag 16 september

13-09-2017, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 september 2017, 12:00

Locatie:

Hamseweg 18, Hoogland
Kok Wooncenter
Hoogland

Ook dit jaar steunen de sponsors van de Halve van Hoogland de CliniClowns.

Hoofdsponsor Kok Wooncenter zal samen met Altis, Runnersworld en diverse andere ondernemers in aanloop naar de run zich volop inzetten voor deze stichting. Met dit bericht willen we de aankomende deelnemers alvast enthousiast maken voor hét sportieve spektakel van Hoogland en omstreken.

'CliniClowns laten zieke kinderen weer lachen. We zetten ons graag in voor dit goede doel dat toevallig ook nog is gevestigd in onze regio. Om de feestvreugde te verhogen zal knuffelmuis Toet, de mascotte van de CliniClowns, de start van de Kidsrun begeleiden', vertelt Pauline Meijer namens hoofdsponsor Kok Wooncenter.

In de woonwinkel zijn evenals voorgaande jaren weer de sportieve armbandjes verkrijgbaar met de tekst I love Running. De opbrengst ( € 1,50 per stuk) komt geheel ten goede aan de CliniClowns. Bovendien steunt Daily Design de CliniClowns door de verkoop van de Dopper waterflessen, dit doen we vanaf medio augustus, want dan is onze speciale I love Running-versie verkrijgbaar.

Op zaterdag 16 september bruist het van de activiteiten bij hoofdsponsor Kok Wooncenter. 'Mede door de positieve reacties van vorig jaar organiseren we weer een Sportief Event tijdens het afhalen van de startnummers in onze woonwinkel'. Zo is Runnersworld weer van de partij, komt RUN2GO met de Elliptigo om sneller en slimmer te trainen voor PR of tijdens blessure, kan je de energie-repen van Soundies proeven en komt coach4jelijf Elisabeth speciaal voor de sporters om al hun vragen over coaching en het verbeteren van de sportprestaties te beantwoorden.

Ook staan de professionals van Kok Wooncenter klaar voor het geven van deskundig advies over gezond slapen in de totaal vernieuwde AUPING Select afdeling. Kinderen kunnen met knuffelmuis Toet op de foto tijdens het ophalen van hun startnummer. Natuurlijk zal ons eigen runningteam ook weer van de partij zijn tijdens de 39e Kok Wooncenter Halve van Hoogland.'

Kijk op de site www.halvevanhoogland.nl voor inschrijving voor de kidsrun, 2, 5,10 of 21 kilometer. na inschrijving kan op zaterdag 16 september tussen 10-12 uur alleen tegen contante betaling. Het is mogelijk om naast het reguliere inschrijvingsgeld een vrijwillige donatie van €2,50 te doen aan de CliniClowns.