Ssst! De tijger slaapt

05-04-2018, 10:24 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 15 april 2018, 15:00 tot 16:00

Locatie:

Heiligenbergerweg 144
Stichting Nieuwe Erven
Amersfoort

Vanaf dit jaar zijn er bij Nieuwe Erven theatervoorstellingen voor de allerkleinsten (0-6 jaar) te zien. Op zes zondagmiddagen zetten we onze deuren open en dan is er van alles te beleven op het grote podium. Kom je ook kijken? Dit kan op zondag 15 april, zondag 13 mei, zondag 10 juni en zondag 2 december.

Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen uit voor peuters, kleuters en dreumesen. Door middel van toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de stichting jonge kinderen laten kennis maken met theater en muziek. Ook wordt er gespeeld voor kinderen/mensen met een beperking. Het gezelschap maakte met veel succes meerdere voorstellingen rondom de bekende poezen ?Pim & Pom'.

Ssst! De tijger slaapt (door TvG)

Een tijger is gemeen Een schildpad super sloom Een muis bijt in je teen Maar is dat echt wel zo?

In de muzikale voorstelling ?Ssst! De tijger slaapt' zien we de heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, die het op neemt tegen een grote woeste tijger. Hoewel, woest...? Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur, waarbij de dieren echt tot leven komen. Een grappige voorstelling waarin niet alles is wat het lijkt!

"De acteurs spelen met een aanstekelijke vrolijkheid en snelheid, ze zetten een frisse variant van het verhaal neer.

Het verhaal zit goed in elkaar, het liep gesmeerd, was professioneel en zeer muzikaal. De peuters zaten op het puntje van hun stoel!"

Datum: Zondag 15 april 2018 Aanvang: 15.00 uur Zaal open: 14.45 uur Entree: ? 7,50 voor kinderen en volwassenen. Bij Nieuwe Erven kan alleen gepind worden. Of vooraf te bestellen via www.nieuweerven.nl/winkel.