• José en Tjeerd dansen al hun hele leven

    José en Tjeerd
  • Samen dansen zonder danspasjes

    Tjeerd Sloot

Start nieuwe groep Biodanza in Amersfoort

07-01-2018, 22:20 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 16 januari 2018, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Leeghwater 1-3, Amersfoort
Het ICOON
Amersfoort

Nu het nieuwe jaar is begonnen voelen we de impuls om meer plezier, meer ontspanning en meer beweging in ons leven te brengen. Biodanza kan ons daarbij helpen.

Biodanza is een bijzondere combinatie van dans en contact, waarbij geen danspasjes worden gebruikt. Een leuke, luchtige manier om onszelf beter te leren kennen, en sensitiever te worden in het voelen van onze grenzen, zodat we beter in staat zijn aan te geven wat we fijn vinden, en wat we nodig hebben. Biodanza geeft ons de kracht, de zelfverzekerdheid en de wil om dat toe te passen in ons dagelijks leven.

José en Tjeerd Sloot nemen al 14 jaar mensen mee op dit pad van persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die kennis wil maken met Biodanza organiseren Tjeerd en José een serie kennismakingslessen op dinsdagavond 16, 23 en 30 januari.

De avonden wordt gegeven in een prachtige danszaal in het ICOON, Leeghwater 1-3 te Amersfoort Vathorst. De les begint om 20.00 uur. Deelnemers kunnen vanaf 19.45 uur binnenkomen.

Mocht het in januari niet lukken dan kun je op een andere dinsdagavond kennis maken, ook met een voordelig proefabonnement van 3 keer dansen.

Meer informatie is te vinden op www.levenslicht.net/wekelijks.html. Graag van tevoren opgeven bij José en Tjeerd op 06-43036483 of e-mailen naar biodanza@levenslicht.net.