• Tao Kalligrafie en Tao Chang retreat

    Soulfulness
  • Introductie avond Tao Kalligrafie retreat

    Soulfulness

Tao Kalligrafie en Tao Chang retreat

27-08-2018, 17:13 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

zaterdag 15 september 2018, 10:00 tot zondag 16 september 2018, 22:00

Locatie:

Nijverheidsweg-Noord 123-127
Master Sha Tao Center
Amersfoort

Als belangrijke voorbereiding op de komst van onze sprituele leraar Master Sha die in oktober naar Nederland komt bieden we je de volgende prachtige workshop aan:

TAO KALLIGRAFIE EN TAO CHANG RETREAT.

Tao Kalligrafie en Tao Chang dragen de gewijde transformerende kracht in zich van al het leven. Maar meer dan dat zijn zij ook de sleutel tot alles wat komen gaat en zij zijn de poorten tot het Zielenlichttijdperk.

Ken jij werkelijk de kracht van de Tao Kalligrafie en de Tao Chang?

Deze workshop zal je leiden op je ontdekkingsreis naar de nog onbekende waarheid en de voor jou nog onbekende blessings van de Tao Kalligrafie en de Tao Chang. Tijdens deze worden wijsheden en blessings gegeven. Je zult een bijzondere Tao Kalligrafie reading en transformatie ervaren. Ervaar Tao Kalligraphy Tai Chi, de Tao Chang, de speciale Tao Chang ceremonie en meer.

Maar vooral, ga met ons mee op ontdekkingsreis naar je ware zelf.

Wie is Cecilia Liu? Gedurende de laatste 20 jaar is Cecilia Liu werkzaam geweest bij de uitvoerende teams voor Fortune 100 bedrijven, waaronder Siemens, Daimler, IBM en Sanofi-Aventis in de Verenigde Staten, Duitsland en China. Als laatste was zij werkzaam als lid van het management in de raad van bestuur bij het wereldwijde hoofdkantoor van Siemens. Onder haar leiding heeft de zakelijke afdeling ruim 300% verbetering bereikt van hun gestelde doelen en zo een historisch record gevestigd.

Cecilia Liu heeft uitgebreide internationale ervaring en beheerst drie talen. Ze heeft een grote passie en waardering voor verschillende culturen. In 2008 kwam zij in contact met Master Zhi Gang Sha. De grootste liefde en toewijding van Master Sha om de mensheid te dienen hebben haar hart diep geraakt, en inspireerden haar om haar positie als senior executive en het bedrijfsleven op te geven om Master Sha te helpen in zijn humanitaire werk. Het is nu haar hartenwens en levensmissie de mensheid te dienen met alles wat haar gegeven is en waarvoor zij is voorbereid.

Deze workshop wordt gegeven in Amersfoort en is ook per webcast via internet (Livestream) te volgen. Vertaling naar het Nederlands wordt verzorgd.

De introductie avond 14 september van 19:00 ? 21:00 uur is de start van de workshop. Workshop: 15 en 16 september van 10:00 ? 22:00 uur. Entree: ? 85,-/ ? 125,-

Voor meer informatie en links om je aan te melden: http://soulfulnessnederland.nl/event/tao-kalligrafie-en-tao-chang-retreat/