• Een indiaan in huis

    Theatergroep Bint

Theatervoorstelling Een indiaan in huis van Theatergroep Bint, vrijdagavond 6 oktober 2017

13-09-2017, 11:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 7 oktober 2017, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Leeghwater 1-3, Amersfoort
Het Icoontheater, Vathorst
Amersfoort

De NVA Regio Utrecht en Balans Utrecht nodigen u uit voor de voorstelling Een indiaan in huis van Theatergroep Bint, vrijdagavond 6 oktober 2017 in het ICOONtheater in Amersfoort.

Theatergroep Bint speelt de voorstelling 'Een indiaan in huis', een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. De voorstelling is speciaal bedoeld voor mensen die te maken hebben met autisme (ouders, hulpverleners, leerkrachten.) Op basis van verhalen en ervaringen van ouders is deze voorstelling tot stand gekomen.

Casper weet alles van Indianen en het liefst ordent hij elke dag de veertjes van zijn indianentooi. In de wereld van de Indianen is alles overzichtelijk. Maar voor zijn ouders is deze indianenwereld soms lastig. Hoe is het om een indiaan in huis te hebben?

POW-WOW Geheel in de traditie van de indianen volgt na de voorstelling een pow-wow: dat is een bijeenkomst van wijze indianen die hun krachten bundelen. Bint nodigt het publiek hierbij uit hun eigen ervaringen uit te wisselen. Dit gebeurt met behulp van prikkelende kaartjes en simpele regels.

VRIJDAG 6 OKTOBER 2017. OUDERS EN KINDEREN ZIJN WELKOM!

Locatie: ICOONtheater, Leeghwater 1-3, 3825 MR Amersfoort.

Aanvang: 19.30 uur (inloop 19.00 uur).

Entree: € 5,00 voor leden van NVA/Balans, voor niet-leden € 10,00 Als u deze avond lid wordt van Balans of NVA en meteen het lid maatschapsgeld voldoet, betaalt u eveneens € 5,00 entree.

Ticketverkoop: U kunt uw kaartjes bestellen via de website van de Nederlandse Vereniging voor Autisme: www.autisme.nl/bint