• Sfeervolle Koningsdagversiering

  M. de Jong
 • Gezichtjes kregen een metamorfose door de schminkster

  M. de Jong
 • Originaliteit springt eruit!

  M. de Jong
 • Zit er nog wat voor mij tussen?

  J. Hilhorst

Vathorst kleurt oranje tijdens Koningsdag

25-04-2018, 15:28 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

vrijdag 27 april 2018, 06:00 tot 15:00

Locatie:

Cruquius 57
Winkelcentrum Vathorst
Amersfoort

Nog even en het klinkt ?Oranje boven!?. In de Amersfoortse wijk Vathorst wordt het oer-Hollandse Koningsfeest uitbundig gevierd. Dit jaar op VRIJDAG 27 april met de inmiddels ?beroemde? kinderkleedjesmarkt, muziek, entertainment, sfeervolle horeca ?n gezellige drukte. De rommel kan van zolder. Bereid je voor op het feest der feesten in het bruisende hart van de wijk Vathorst.

De kinderen van Vathorst bereiden zich er goed op voor. Alle spulletjes waar ze mee uitgespeeld zijn en de kleertjes die ze niet meer passen gaan in de verkoop op h?t kleedje. Inmiddels is de kleedjesmarkt in Vathorst uitgegroeid tot een populair evenement in de regio dat jaarlijks vele bezoekers trekt. Vorig jaar was de winkelvloer bedekt met bijna 400 kleedjes. Jaarlijks komen er meer deelnemers bij.

Winkels open van 09-15 uur De meeste winkels in Vathorst zijn op Koningsdag open van 09.00 tot 15.00 uur. Kinderen mogen daarom beslist niet voor de entree van de winkels gaan zitten. Ook ?Hart van Vathorst? is geopend.

Sfeervol plein met DJ en terras De sfeer van Koningsdag wordt bepaald door honderden kinderen en ouders die letterlijk alles uit de kast trekken om er een onvergetelijke dag van te maken. Een Koningsdag zonder muziek kan niet. DJ Dennis van den Hoogen zorgt dan ook voor een passende en swingende muzikale omlijsting. Hij neemt je mee in diverse stijlen muziek van apres-ski, zuid Amerikaans, Nederlandstalig, tropische sferen, top 40 en meer! Wie weet zet hij het Wilhelmus nog in. Zing je dan mee? Na al het zingen ?n swingen kan je op het terras genieten van een heerlijk drankje en hapje

Even weg van je kleedje Wil je even pauze houden tijdens de kleedjesverkoop of ben je al uitverkocht? Laat je dan schminken of laat een mooie glittertattoo zetten bij de dames van Santies Kinderevenementen. Je vindt ze op het plein aan de Cruquius.

Laat je fotograferen door de Oranjefotograaf. Een te gekke oranjefotograaf loopt rond om jouw in je Koningsdag outfit op een unieke manier op de foto te zetten. De foto wordt direct geprint zodat je een leuk aandenken hebt aan deze Koningsdag.

Tijden De kleedjesmarkt start om 06.00 uur en duurt tot circa 15.00 uur, de overige activiteiten starten vanaf 09.00 uur.

Volg het meest bruisende winkelcentrum van Amersfoort via Twitter : #winkelvathorst Facebook : winkelcentrum vathorst Website : www.winkelcentrumvathorst.nl