• Abe vertelt

    Jan Gnodde

Verhalen in het park met Abe de Verteller

12-07-2018, 17:03 | Lezersnieuws | Abe van der Veen

Datum:

vrijdag 10 augustus 2018, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Schothorsterlaan 21
Het Groene Huis
Amersfoort

Dit keer vertel ik Sumerische mythen! Ik ga de oudste verhalen ter wereld vertellen (Zo'n 4000 jaar oud!) Maak kennis met de epische held Gilgamesh, wordt verliefd op de grote godin Inanna of laat je verleiden door de grote minnaar Dumuzi..

Waar? In park Schothorst te Amersfoort. Parkeren bij het 'Groene Huis' Schothorsterlaan 21. Dan lopen naar het mini-amfitheater bij de zonnewijzer, oftewel vanaf het parkeerterrein naar rechts, met de bocht mee naar links, en na een paar meter een klein paadje in naar links en je bent er! (ca. 3 minuten lopen, let op de kartonnen bordjes met ABE) Kan je het echt niet vinden bel dan voor 20:00 0618035303! Bij voorspelde regen tussen acht en tien zal het vertellen plaatsvinden in de Middeleeuwse boerderij, dan nog twintig meter doorlopen en voila!

Wie: Iedereen van 12+ Ik richt mijn vertellingen op een volwassen publiek.

Wanneer: vrijdag 10 augustus 20:00-22:00 (Met pauze van een kwartier rond 21:00) Kom ruim op tijd, want ik begin stipt.

Kosten: Een gulle bijdrage in de hoed van de verteller deponeren in de pauze wordt gewaardeerd, neem dus svp contant geld mee!!

Ik neem ook mijn - eind vorig jaar - uitgebrachte boek mee: 'witte wieven, weerwolven en waternekkers + de andere boeken. (elk 15 euro en witte wievenboek 17,-)

Wat is verder handig om mee te nemen?: Alles wat bijdraagt tot gezelligheid. Suggesties: een kussentje oid (je zit nl. op steen), een extra trui/kleed oid als het fris wordt, muziekinstrument voor tussen de verhalen door, een drankje en een hapje. (Er is geen catering aanwezig!)