Verhuizing kledingbeurs Leger Des Heils.

21-07-2016, 15:41 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 29 juli 2016, 10:00 tot 16:00

Locatie:

Soesterweg 91,, Amersfoort
Kledingwinkel Leger des Heils

KLEDINGBEURS LEGER DES HEILS.

Sinds het bestaan van de kledingbeurs van het Leger des Heils heeft er van de zijde van het publiek grote belangstelling bestaan voor de aangeboden kleding. In de loop der jaren hebben vele duizenden stadgenoten de winkel bezocht voor de aanschaf van goede gebruikte kleding of gewoon voor een kopje koffie of een praatje te kunnen maken om zorgen te delen.

Ooit begonnen in de Vijver in de oude binnenstad volgden verhuizingen naar de Hogeweg, de Grote Koppel, een pand op het terrein van de spoorwegen aan de Soesterweg en ten slotte naar een leegstaand winkelpand aan de Soesterweg. Doordat het Leger des Heils een nieuw pand heeft betrokken aan de Albert Schweitzersingel dat voldoende ruimte biedt, zal ook de kledingbeurs verhuizen en worden ondergebracht in het nieuwe pand.

De bekende kledingcontainer is inmiddels overgebracht van de Soesterweg naar de Albert Schweitzersingel nummer 69 waarmee de activiteiten aan de Soesterweg op zijn eind lopen.

Vrijdag 29 juli a.s. zal de winkel voor het laatst geopend zijn.

De sluiting van deze winkel is voor Henk en Riek Veenvliet een goede gelegenheid om hun werkzame periode binnen de kledingwinkel te beëindigen. Gedurende een lange reeks van jaren zijn zij de drijvende krachten geweest voor het reilen en zeilen van de winkel. Tijdens de laatste openingsuren zal op gepaste wijze van Henk en Riek afscheid worden genomen.

Op woensdag 3 augustus zal de nieuwe winkel aan de Albert Schweitzersingel in gebruik genomen worden. Voorlopige openingstijd is van 10.00 - 14.00 uur.

Het beheer is in handen van de dames Heike Post en Jannie Wittebol.