• Bridge is een boeiend kaartspel

    onbekend

Vervolgcursus Bridge

02-01-2017, 19:01 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 23 januari 2017, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Ringweg Kruiskamp 74, Amersfoort
Adventkerk Amersfoort
Amersfoort

Op 23 januari 2017 vervolgt Ravenhorst-Bridge met 12 bridgelessen. De cursus is bedoeld voor iedereen die na een starterscursus het bridgespel verder wil leren via een moderne methode. Maar ook als iemand bridgekennis wil ophalen is het volgen van deze cursus een aanrader.

Bridge is een spannend en boeiend kaartspel dat een heel leven met veel plezier gespeeld kan worden. Bij bridge speelt u samen met uw partner tegen twee tegenstanders. De cursus leert u, door middel van bied- en speelproblemen, logisch na te denken en in te spelen op de ontwikkelingen tijdens het spel. Dit klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Want iedereen kan leren bridgen! Omdat er tegen een ander paar gespeeld wordt is bridge een sociale sport. Bridge kan overal gespeeld worden. Bij iemand thuis, bij een vereniging of in een café. Als je maar met vier spelers bent. De spelregels zijn wereldwijd hetzelfde.

Uw docent is Jaap Ravenhorst. Hij is een gecertificeerd bridgedocent en heeft veel bridge-ervaring.

De lessen worden gegeven op de maandagavond van 23-01-2017 t/m 24-04-2017 in een ruimte van het Adventcentrum te Amersfoort. De les begint om 19:30 en eindigt om 22:00 uur.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de lessen of de kosten stuur dan een e-mail naar: ravenhorst.bridge@outlook.com