Voor Amersfoorste muziektheatergroep Totaal wordt 2018 het jaar van "Queen of the Mist"

12-01-2018, 11:51 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 16 januari 2018, 19:45 tot 22:15

Locatie:

Dorresteinseweg 7, Amersfoort
Kingmaschool
Amersfoort

In 1901 lukt het voor het eerst iemand om in een ton de Niagara-watervallen af te gaan en heelhuids beneden te komen. Deze waaghals was alleen niet, zoals je wellicht zou denken, een stoere jonge kerel. Het was een eigenwijze dame van 63! Haar waagstuk leverde haar uiteindelijk echter niet de faam en rijkdom op waar ze op hoopte. Een opmerkelijk verhaal, zelfs zo opmerkelijk dat er een musical over geschreven is: Queen of the Mist. Deze productie is afwisselend tragisch en komisch en ademt helemaal de sfeer van het Amerika van begin vorige eeuw. Zoals inmiddels bijna gebruikelijk speelt Muziektheater Totaal met Queen of the Mist weer een Nederlandse première!

Eind november 2018 zijn we met deze avondvullende voorstelling weer te bewonderen in Theater de Lieve Vrouw, met een reprise begin februari 2019.

Overweeg je om mee te doen met Queen of the Mist, of ken je iemand die wellicht dit mooie avontuur aan wil gaan?

Meldt je dan aan voor de open repetitie!

Op dinsdag 16 januari opent Muziektheater Totaal de deuren van de Kingmaschool aan de Dorresteinseweg in Amersfoort voor een voorproefje van de musical. Je bent welkom vanaf 19:45, de repetitie begint om 20:00 en duurt tot ongeveer 22:15.

Aanmelden kan via een mailtje naar pr@muziektheater-totaal.nl.