• Doordeweekse Relatie

    Joy Haan

Voorheen met Matthijs speelt 'Een Doordeweeks Weekend'

07-02-2018, 09:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 februari 2018, 20:30 tot 22:00

Locatie:

Pothstraat 16, Amersfoort
Sint Rochuskapel, Hofje De Armen de Poth
Amersfoort

De spelers van Voorheen met Matthijs nemen het publiek 24 uur mee naar een gewoon leven, dat overal kan ontstaan, een Doordeweeks Weekend dus....

Een bijzondere gelegenheid om te genieten van het wel en wee van de gewone mensen om ons heen. Vanaf een terrasje is het al leuk om naar voorbijgangers te kijken, deze voorstelling geeft de kans ook een stukje van privélevens te zien. Waarom zitten deze mensen een dag lang op elkaars lip? Wat doen ze, wat drijft hen? Wat speelt er onder de oppervlakte?

In de sfeervolle ambiance van de Sint Rochuskapel zit het publiek dicht op de spelers. Ongegeneerd kan het getuige zijn van naïeve ontboezemingen, vileine intriges, onhandig geflirt of spattende tirades.

Deze avondvullende improvisatie geeft de mogelijkheid personages nader te leren kennen en hun ontwikkeling mee te maken. Ook de acteurs leren hun personage pas kennen tijdens het spel. Niets is gepland, onderlinge verhoudingen openbaren zich in de loop van de avond spontaan. Spelers inspireren elkaar met verrassingen tot een Doordeweeks Weekend dat niemand van tevoren had kunnen bedenken.

Voorheen met Matthijs is een enthousiaste theatergroep met een gedeelde passie voor improvisatie en de training die daarvoor nodig is. Wekelijks trainen de spelers op soepel samenspel, dramatische ontwikkeling en het voortbouwen op suggesties van medespelers en regisseur. Zij vertrouwen elkaar blindelings en dagen elkaar uit met verrassende wendingen.

Meer weten over de groep en de individuele spelers? Kijk dan eens op de website: www.voorheenmetmatthijs.nl.

Zaterdag 17 februari.

De zaal is open vanaf 20.00 uur, de voorstelling start 20.30 uur.

Sint Rochuskapel, Hofje De Armen de Poth, Pothstraat 16, Amersfoort.

Kaarten á € 7,50 zijn te reserveren via voorheenmetmatthijs@gmail.com.