• Voorjaar in DierenPark Amersfoort

    DierenPark Amersfoort

Voorjaarsvakantie in DierenPark Amersfoort

07-02-2018, 10:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 februari 2018, 10:00 tot zondag 4 maart 2018, 17:00

Locatie:

Barchman Wuytierslaan 224, Amersfoort
DierenPark Amersfoort
Amersfoort

Merk jij het ook? Als je 's ochtends de gordijnen opent, begint het al licht te worden. Als je even later buiten loopt en de vogels om je heen hoort fluiten, weet je het zeker. Het voorjaar hangt in de lucht. Een heerlijk moment om weer lekker met elkaar naar buiten te gaan en te genieten van de natuur.

Het duurt niet lang meer of misschien wel de leukste vakantie van het jaar begint: de voorjaarsvakantie. Dat komt goed uit, want zo heb je alle tijd om samen met je familie en vrienden naar DierenPark Amersfoort te gaan. Het voorjaar geeft nieuwe energie en zin om er weer op uit te gaan. De buitenlucht kan nog fris zijn, maar daar heb je in ons park geen last van. Hier klauter je je warm via onze avontuurlijke Klim Alles-route over de beren, glij je langs hyena's en duik je op tussen de leeuwen.

In ons park zijn de dieren wel heel dichtbij… Door het gebruik van het vele glas, zijn de dieren van heel dichtbij te bewonderen, de kleintjes kijken vanuit de buggy gewoon mee. Je loopt tussen de maki's en met je fietsbootje vaar je langs giraffen, sitatoenga's en zebra's. Ons park ligt midden in het bos en is dé dierentuin voor iedereen die van buitenspelen, ravotten en dieren spotten houdt.

Deze voorjaarsvakantie staat je een bijzondere verrassing te wachten. Van 17 februari t/m 4 maart ontdek je tijdens Poep & ZOO in ons speciale lab alles over poep. Een beetje gek misschien, maar stiekem erg leuk en je leert er een hoop van!

Wij hebben tijdens de voorjaarsvakantie jouw hulp dringend nodig in ons poep-lab. Natuurlijk wordt je aangemoedigd door onze poepexperts, want je weet maar nooit wat er gebeurt. De bruine loper leidt je langs wc-potten met grappige schijtfeitjes, je kunt deelnemen aan de Grote Poepshow en ruikt eigenaardige luchtjes bij de Stankwand. Raad jij welke drol van welk dier is? Natuurlijk ga je ook nog even in het poep-bad toch?! Klinkt dit net iets té? Volg dan de route voor schijters.

Tijdens Poep & ZOO in de voorjaarsvakantie ontdek je leuke en interessante dingen over dierenpoep. Kom jij bij ons een hoop doen?