• SAAM

    Westravanderwal

WestravanderWal - SAAM

23-07-2017, 10:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 september 2017, 21:00 tot 21:30

Locatie:

Geldersestraat 6, Amersfoort
Theater Spullenlab De War
Amersfoort

Theater SpullenLab (onderdeel van culturele broedplaats De WAR) gaat in het najaar van 2017 en voorjaar 2018 weer bijzondere voorstellingen programmeren. SAAM is het nieuwste stuk van theaterduo WestravanderWal.

Tip 10 - Je bent alleen

Een muzikale voorstelling waarin je samen alleen mag zijn.

Met momenten is 'Saam' ontroerend, dan weer absurd, maar zeker ook herkenbaar.

Via een grote dosis interactie wordt het onderwerp 'alleen' van alle kanten belicht en onder de loep genomen. Er is binnen het thema eenzaamheid nog nooit zoveel contact gemaakt. Muziek, liedjes en beweging zijn de leidraad die je meenemen in een nieuwe ervaring

Over de spelers;

Jochanan Westra ontregelt. Zelfs daar waar niets te ontregelen valt. Gevat, vol humor, overloopt hij van creatieve ideeën. En zich generen kent hij niet. Of bijna niet. Hij is open en oprecht en hierdoor op het podium geweldig bevrijdend voor het publiek.

Linnet is de Wal van WestravanderWal.

Om de theatrale Linnet te omschrijven is het makkelijker om te beschrijven wat ze nìet kan: theaterlampen repareren. De rest wel. Ze zingt fenomenaal, ze speelt verschillende instrumenten, is lenig in hoofd en lichaam, en heeft ontzettend veel ervaring in het theater.Zo werkte ze samen met met Herman van Veen en Sven Ratzke, speelde voorstellingen voor Theater Sonnevanck, en zong ze bij AVRO vrijdagmiddag live.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van 'Alweer een avond podiumkunst'. Reserveren is wenselijk, maar niet verplicht. Mail even naar prdoornina@outlook.com

Waardebepaling achteraf.

Geldersestraat 6, Amersfoort

Meer over De WAR: www.dewar.nl

Meer over WestravanderWal: www.westravanderwal.nl