• Een tekening van hoe Action Learning in zijn werk gaat.

    Action Learning Academy, MBO college raad, Lodsgn

WIAL Action Learning Congres 2018

14-09-2018, 14:26 | Lezersnieuws | MBO Amersfoort

Datum:

woensdag 26 september 2018, 08:30 tot donderdag 27 september 2018, 17:30

Locatie:

Daam Fokkemalaan 10
Leerhotel Het Klooster
Amersfoort

Action Learning, oftewel actiegericht leren... daar hebben veel ondernemers en managers weleens van gehoord, maar ze weten vaak niet wat het exact voor ze kan betekenen. Terwijl deze methodiek bedrijven en organisaties in heel Nederland en ver daarbuiten helpt wendbaarder te worden en soepeler om te gaan met praktijkvraagstukken en ontwikkelingen. De veranderingen gaan sneller en worden complexer. Bedrijven worden uitgedaagd om samen te werken met andere bedrijven, scholen, overheden etc. Daarnaast worden de bedrijfsprocessen complexer, neemt zelfsturing toe en is er ander gedrag nodig op de werkvloer. Daarom zijn collega?s nodig die in nieuwe situaties snel hun weg weten te vinden. Mensen die eigenaarschap nemen, die in staat zijn om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken en die kunnen omgaan met verandering. Cruciale vaardigheden hierbij zijn: Samenwerken, leren te leren, meer vragen stellen en minder oordelen.

Actiegericht leren (Action Learning) is een bewezen methode om leren en presteren met elkaar te verbinden. Dit kun je niet uit een boekje leren, maar door het te ervaren. Action Learning is een krachtige leer- en veranderaanpak die gelijktijdig de persoonlijke-, de team- en de organisatieontwikkeling versterkt. Het maakt mensen vaardiger en organisaties wendbaarder in organisatie- en veranderprocessen. Van Groningen tot Limburg en van Suriname tot Canada. Technische bureaus, IT-bedrijven, lokale overheden, ziekenhuizen, politie, verffabrieken, scholen, maatschappelijke organisaties: noem een branche en Action Learning heeft er haar waarde al bewezen.

Winnen aan wendbaarheid? Ervaar het op de WIAL Global Conference 2018 Hoe winnen organisaties dankzij actiegericht leren aan wendbaarheid? Ervaar het op de WIAL Global Conference 2018 van het World Institute for Action Learning, op woensdag 26 en donderdag 27 september 2018 in het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Dit unieke evenement is ??nmalig in Nederland. Let op: Vol is Vol! Zeker 250 deelnemers uit alle windhoeken van de wereld komen tijdens dit congres samen om kennis op te doen en te delen over de internationaal beproefde leer- en verandermethode, die leren en presteren op de werkvloer met elkaar verbindt.

Wil je dit congres bijwonen, schrijf je dan in via: https://www.wial-congres.nl/inschrijven-wial-annual-global-conference-2018/

Kun je maar 1 dag van dit congres bijwonen, schrijf je dan in via: https://www.wial-congres.nl/inschrijven-1-dag-wial-congres-2018/