• YFA2018 Eemklooster

    Yoga Festival Amersfoort

Yoga Festival Amersfoort

26-03-2018, 13:38 | Lezersnieuws | Janick van der Ploeg

Datum:

zaterdag 16 juni 2018, 00:00

Locatie:

Daam Fockemalaan 22
Eemklooster
Amersfoort

Yoga Festival Amersfoort - Yoga, mindfulness, healthy food en meer?

Zaterdag 16 juni is het zover; dan vindt van 9.00 tot 23.00 uur voor de eerste keer Yoga Festival Amersfoort plaats. De tuin van het Eemklooster wordt omgetoverd tot een plek die uitnodigt om te ontmoeten, te delen en te ontvangen. Tijdens deze dag krijgen bezoekers de mogelijkheid om zich te verdiepen in de ?Yoga Lifestyle?.

Yoga & workshops Beginnende en gevorderde yogi?s kunnen zich wagen aan meer dan acht verschillende yogastijlen waaronder Hatha, Vinyasa & Yin. De lessen worden verzorgd door bekende en inspirerende docenten uit de regio zoals Anoshe Overington, Thirza van de Hoef en Peter Taminiau. Naast yogalessen, kunnen bezoekers deelnemen aan workshops zoals mindfulness, voeding & stress en persoonlijke ontwikkeling. Ook kunnen ze zich laten masseren. Zin om even niks te doen? Dan is er ruimte om te genieten van een healthy bite bij ??n van de vega foodtrucks of om te relaxen in onze tipi tent.

Dansfeest Het festival wordt afgesloten met een groot dansfeest. Een DJ zorgt ervoor dat aanwezigen niet stil kunnen blijven staan. Voetjes van de vloer en vrijuit bewegen op heerlijke house en ecstatic dance sounds!

Stichting Yoga Festival Amersfoort Yoga Festival Amersfoort is een initiatief van Stichting Yoga Festival Amersfoort. Het initiatief is geboren uit het verlangen om yoga, mindfulness, meditatie en aanverwante activiteiten onder een breed publiek bekendheid te geven en mensen hiermee experimenteel kennis te laten maken. Met als uiteindelijk doel fysieke en mentale gezondheid te stimuleren.

Stichting Yoga Festival Amersfoort heeft geen winstoogmerk en wordt door vrijwilligers georganiseerd. Eventuele winst wordt gedoneerd aan de Blijf Groep. Deze stichting helpt huiselijk geweld te stoppen. Kijk voor meer informatie op www.blijfgroep.nl.

Tickets Kinderen t/m 12 jaar gratis Ticket hele dag ? 49,50 Avond ticket (incl. 1 yogales en avondfeest) ? 18.50

Voor meer informatie kun je terecht op: www.yogafestivalamersfoort.nl