• kledingbeurs in Hart van Vathorst

    Esther de Voogd

14 oktober tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in Vathorst

20-09-2017, 22:40 | Lezersnieuws | Esther de Voogd

Liefhebbers van tweedehands kinderkleding en speelgoed kunnen op zaterdag 14 oktober tussen 10.00 en 13.00 uur terecht in Hart van Vathorst. De derde editie van de Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Vathorst is op veler verzoek een uur langer open. Meer dan 50 particuliere verkopers bieden hier hun kinderkleding en speelgoed aan. De verkoopplaatsen waren binnen 1 dag uitverkocht.

"Dat er ook in Vathorst behoefte is aan een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs hebben we tijdens de eerste edities al ervaren. De mensen staan echt te wachten om naar binnen te mogen. De verkoopplaatsen zijn eind augustus in de verkoop gegaan en na een dag waren alle plekken verhuurd. We vinden het fijn om op deze manier zo veel kleding een tweede leven te kunnen geven.', aldus Esther de Voogd, een van de organisatoren van de beurs.

Esther de Voogd en Jiska van Dorssen zijn de organisatoren achter het evenement dat in oktober 2016 voor het eerst plaats vond. Met succes want de opkomst was hoog. Ze zijn blij met het succes. Beiden zijn jonge moeders en sterk betrokken bij Vathorst en omgeving.

Na afloop van de beurs kunnen verkopers kleding die niet is verkocht doneren aan een goed doel. 'Hierdoor krijgt de kleding ook bij kinderen waarvan hun families zelf geen kleding kunnen kopen of uit ontwikkelingsgebieden een tweede leven.' vertelt Jiska van Dorssen. Naar het definitieve goede doel wordt nog gezocht.

Tijdens de beurs is er in Hart van Vathorst van alles te doen. Kindercentrum Bzzzonder is aanwezig en in het restaurant kan worden gespeeld en kan tijdens het shoppen worden genoten van koffie, gebak of lunch.

Meer informatie over de beurs is te vinden op de Facebookpagina van Kinderkledingbeurs Vathorst. Hart van Vathorst is gelegen aan de Angelinapolder 3 in Vathorst.