• kledingbeurs in Hart van Vathorst

    Esther de Voogd

24 maart tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in Vathorst

06-03-2018, 23:18 | Lezersnieuws |

Liefhebbers van tweedehands kinderkleding en speelgoed kunnen op zaterdag 24 maart tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in Hart van Vathorst. Dan is de vierde editie van de Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Vathorst. Meer dan 50 particuliere verkopers bieden hier hun kinderkleding en speelgoed aan.

Tijdens de beurs is het restaurant in Hart van Vathorst open voor koffie, thee, gebak en lunch. Ook zorgt Kindercentrum Bzzzonder voor leuke activiteiten voor de aanwezige kinderen waaronder schminken en knutselen.

De kinderkledingbeurs in Vathorst is al jaren een succes. Ook deze keer waren de verkoopplaatsen binnen enkele uren allemaal verhuurd. Vivian Vietje en Esther de Voogd zijn de drijvende krachten achter de beurs. Esther vertelt: “Dat er ook in Vathorst behoefte is aan een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs hebben we tijdens de eerste edities al ervaren. De mensen staan te wachten om naar binnen te mogen. We vinden het fijn om op deze manier zo veel kleding een tweede leven te kunnen geven. Ook bieden we de verkopers de mogelijkheid om niet verkochte kleding na afloop te doneren aan Actie4Kids. Zij brengen de kleding in schoenendozen naar kinderen die dit hard nodig hebben.”

Vivian en Esther zijn allebei jonge moeders uit Vathorst. Vivian als verloskundige en Mamacoach Amersfoort en Esther is werkzaam in Hart van Vathorst waar regelmatig activiteiten en evenementen voor de wijk worden georganiseerd. Vivian: “We zijn enorm blij met het succes van deze beurzen. Er is ruimte voor meer. Dit najaar zullen we daarom mogelijk verhuizen naar een andere locatie om zo nog meer verkopers en kopers plek te bieden.”

Meer informatie over de beurs is te vinden op de Facebookpagina van Kinderkledingbeurs Vathorst. Hart van Vathorst is gelegen aan de Angelinapolder 3 in Vathorst.