• luchtfoto van Betteld

    pr

In 45 jaar van lokaal vakantiepark naar ongeveer 200.000 overnachtingen per jaar

17-08-2017, 16:41 | Lezersnieuws | Jennifer Delano

In 1972 was vakantiepark De Betteld in Zelhem nog grotendeels een weiland met koeien. Nu, 45 jaar later, is het een centrum van 21 hectare met zo'n 150.000 overnachtingen per jaar. Het gehele jaar door worden er events voor jong en oud georganiseerd door het eigen team of partners. De afgelopen tijd zijn er 3 centra bijgekomen: in Amerongen, Doorn en Cadzand. Hiermee is de Betteld uitgegroeid tot de grootste christelijke aanbieder van vakanties en conferenties van Europa. Oprichter Gerhard Hobelman vertelt: "Het belangrijkste is dat - naast een prettige overnachting - mensen de kans krijgen elkaar en God te ontmoeten. Dat is waarom we hier als familiebedrijf onze schouders onder hebben gezet."

Elkaar en God ontmoeten tijdens zomer 2017

Vandaag is het nieuwe logo bekendgemaakt en de slogan luidt: 'Goed ontmoeten'. Deze legt de nadruk op de ontmoeting met elkaar, maar ook de ontmoeting met God. Deze verticale en horizontale verbinding is de visie van de Betteld. Tijdens de schoolvakanties is er kinderwerk en jeugdwerk, opgezet in samenwerking met Martin en Karin Koornstra van Royal Mission. In totaal doen meer dan 1000 kinderen en ook ruim 1000 tieners hieraan mee. Om de reis vanaf 45 jaar geleden in beeld te brengen is er een glossy ontwikkeld met verhalen van gasten en bijzondere events die de laatste jaren hebben plaatsgevonden. Met een mail is de glossy kosteloos op te vragen.

Betteld - met 3 nieuwe centra de grootste christelijke aanbieder van vakanties en conferenties van Europa. Meer informatie over Betteld én alle vestigingen is te vinden via de algemene website www.betteld.nl.

via de algvia de algemene website: www.betteld.nl