Aanmelden activiteiten Week van de Ontmoeting gestart

18-07-2019, 14:38 | Lezersnieuws | Indebuurt033

Ook dit jaar wordt in Amersfoort de Week van de Ontmoeting georganiseerd. Van 1 t/m 8 oktober 2019, gelijktijdig met de landelijke Week tegen Eenzaamheid, vinden in Amersfoort vele ontmoetingsactiviteiten plaats, georganiseerd door betrokken inwoners en organisaties in de stad. Vanaf deze week kunnen de activiteiten worden aangemeld op de website van Indebuurt033. 

Vorig jaar vond de eerste editie van de Week van de Ontmoeting plaats. Meer dan 150 ontmoetingsactiviteiten waren aangemeld en vele inwoners deden mee aan de verschillende activiteiten. De Week van de Ontmoeting draait om laagdrempelig contact. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend erbij te horen, gezien te worden of mensen te ontmoeten. De Week van de Ontmoeting heeft als doel om alle initiatieven rond ontmoeting in de stad met elkaar te verbinden en breder toegankelijk te maken. Op die manier kunnen alle inwoners van Amersfoort op een laagdrempelige manier in contact komen met buren, wijkbewoners en stadsgenoten. 

Meld je activiteit aan!  

Om ervoor te zorgen dat Amersfoort tijdens de Week van de Ontmoeting bruist van de activiteiten en nog meer mensen aansluiting vinden bij anderen, roept Indebuurt033 organisaties en bewonersinitiatieven op om hun ontmoetingsactiviteit aan te melden. Het kan gaan om een bestaande activiteit of een extra activiteit, speciaal georganiseerd voor de Week van de Ontmoeting. Alle initiatieven en betrokkenheid zijn welkom! 

Activiteiten kunnen tot eind september worden aangemeld via www.indebuurt033.nl/weekvandeontmoeting en worden in een overzicht geplaatst op de website van Indebuurt033. 

Vragen? 

Wil je graag meer informatie, of heb je vragen, neem dan contact op met de buurtnetwerker in jouw wijk, of loop binnen bij een van de Informatiewinkels (www.indebuurt033.nl/informatiewinkels). Je kunt ook mailen naar weekvandeontmoeting@indebuurt033.nl.