• De kampioenen van vorig jaar

    Saskia Berdenis van Berlekom

Aanmelden Sportgala en Huldiging Kampioenen gestart.

29-08-2016, 10:43 | Lezersnieuws | Sportgala Amersfoort

Op vrijdag 25 november wordt het 7e Amersfoortse Sportgala gehouden. Traditioneel vindt op dezelfde dag ook de huldiging van de Amersfoortse Sportkampioenen van het afgelopen seizoen plaats. De locatie is weer de prachtige theaterzaal in De Flint.

Vanaf 2 september tot 2 oktober kunnen kandidaten worden aangemeld voor het Amersfoortse Sportgala 2016. Sporters of ploegen die een bijzondere prestatie op hoog niveau hebben geleverd in het afgelopen seizoen kunnen zich zélf aanmelden, maar ook vrienden, sportverenigingen of familie kunnen sporters aanmelden als kandidaat voor één van de titels, die tijdens het Sportgala worden bekendgemaakt. Wie worden de opvolgers van Maarten Hurkmans, Veerle en Jasmijn Bakker, Cees Stolwijk en de zwemploeg van ZPC Amersfoort? Aanmelden kan via www.amersfoortsportgala.nl

Voor alle sporters en teams die het afgelopen jaar kampioen zijn geworden, wordt er weer een Huldiging georganiseerd. Informatie over deze aanmeldingsprocedure is ook te vinden op www.amersfoortsportgala.nl én de website van de Amersfoortse Sportfederatie, www.sportamersfoort.nl .

Het Sportgala en de Huldiging van de Kampioenen is een gezamenlijk initiatief van SRO, de gemeente Amersfoort en de Amersfoortse Sportfederatie.