• Robin Stevens

    Foto: Liza Heijboer

Amersfoorter schrijft boek over NLP

09-11-2017, 12:10 | Lezersnieuws | Robin Stevens

Amersfoort - De Amersfoortse NLP Trainer Robin Stevens lanceert op zaterdag 18 november 2017 zijn boek: "de kracht van NLP". In het boek beschrijft hij hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) kan gebruiken om een opvallend gelukkig leven voor jezelf te creëren. Er is een uitgebreide boekpresentatie bij Brasserie Kade 10 in Nijkerk. Het ochtendvullend programma met live pianomuziek, diverse sprekers en een inspirerende masterclass van Robin zelf begint om 09:30.

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen, workshops en korte retraites voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven waarbij onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar centraal staan. De columns van Robin, waarop dit NLP boek is gebaseerd, worden maandelijks door meer dan 55.000 mensen gelezen. Aanmelden voor de boekpresentatie kan via www.robin-stevens.nl en kost 25,- euro inclusief het boek. Het boek is ook te bestellen voor 14,95 via Bol.com of verkrijgbaar bij de Amersfoortse Boekhandel.

Over het boek: De kracht van NLP

Slimme technieken en inzichten voor een opvallend gelukkig leven.

Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent namelijk dat je gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het leven niet altijd alles goed. Wat je echt wilt, is leren hoe je gelukkig kunt zijn, zonder reden. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het niet direct. We hebben vanaf onze kindertijd immers aangeleerd, dat we eerst aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om ons waardevol en gelukkig te mogen voelen.

In De kracht van NLP beschrijft persoonlijke ontwikkelingstrainer Robin Stevens hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en bewustwording kunt gebruiken om dit proces om te draaien. Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent. Aan de hand van luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties. Zodra je, door middel van dit NLP boek, geleerd hebt om je opvallend gelukkig te voelen zonder reden, kan niemand jouw geluk meer afpakken!