• Sebastiaan Kors (links), Henk de Boer (rechts)

    Lantech

Amersfoorts bedrijf Lantech kondigt nieuwe strategie en directie aan

11-01-2019, 12:32 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

Het Amersfoortse securitybedrijf Lantech kondigt vandaag aan dat het een nieuwe weg inslaat met een nieuwe strategie en directie. 

Het bedrijf heeft een nieuwe strategie ontwikkeld om exponentiële groei te realiseren in het middensegment. Lantech wil dit verwezenlijken door zwaar te investeren in nieuwe en bestaande partnerships en betaalbare innovatieve totaaloplossingen aan te bieden. Gezien het feit dat cybercriminelen steeds meer gebruik maken van geavanceerdere technologie, is het noodzakelijk dat er ook voor middelgrote organisaties oplossingen worden geboden op enterprise-niveau. Lantech gaat daarom totaaloplossingen aanbieden die het hele beveiligingsmodel, van awareness, prevention, detection, response en remediation, samenbrengt.


Bovendien is er een speciaal samenwerkingsprogramma opgezet voor security startups. Het programma dient als een springplank om nieuwe innovaties succesvol op de markt te brengen en biedt ondersteuning op het gebied van sales, marketing en technologisch advies. Op deze manier geeft Lantech talent een kans en krijgen klanten toegang tot de meest innovatieve securitytechnologie van Nederlandse bodem.


De twee ervaren ondernemers Henk de Boer en Sebastiaan Kors zijn aangesteld als het nieuwe managementteam. Zij zullen het bedrijf leiden naar een volgende groeifase. Henk de Boer heeft verschillende managementfuncties vervult bij toonaangevende technologiebedrijven en was tevens CEO bij het softwarebedrijf VisionWaves. Sebastiaan Kors is medeoprichter van het securitybedrijf WeSecure, dat hij twee jaar geleden succesvol verkocht. Daarnaast heeft Sebastiaan ruime ervaring in het ondersteunen en coachen van cybersecurity startups en blijft hij betrokken bij het nieuw opgerichte Dutch Security TechFund van venture capitalist TIIN Capital waar o.a. partijen als The Hague Security Delta en KPN Ventures aan zijn verbonden.