• Corinne Keijzer - socialmedia-expert

    Alice Kalis

Amersfoortse Corinne Keijzer weer in finale FOTY awards

26-03-2019, 18:35 | Lezersnieuws | Corinne

Voor de tweede keer in twee jaar tijd staat de Amersfoortse socialmedia-expert Corinne Keijzer van Digital Moves in de finale van de FOTY Awards (Freelancer Of The Year). Op 6 april is de uitslag in de Rijtuigenloods van Amersfoort. De winnaar wordt gekozen door een deskundige jury bestaande uit 11 zwaargewichten uit het zakenleven.   

De beste freelancers en ondernemers van Nederland

Ieder jaar worden de FOTY awards uitgereikt op de dag van de zpp'er, georganiseerd door Victor Mundi. Dit jaar wordt weer gebruik gemaakt van de Rijtuigenloods in Amersfoort waar tevens sprekers uit allerlei vakgebieden het publiek zullen boeien met ieder hun eigen verhaal. 

Wie is Corinne Keijzer

Corinne Keijzer is bijna tien jaar landelijk actief als zelfstandig ondernemer, heeft ondertussen de grootste corporates, zowel internationaal als nationaal, getraind op gebied van social media en is de laatste jaren vooral bekend om haar expertise, boeken en videotrainingen omtrent LinkedIn. Zij komt regelmatig als spreker op evenementen en is een inspiratiebron voor haar vakgenoten en andere ondernemers. In 2017 won zij al de FOTY award in de categorie 'Coaching en training'. 

Stemmen leuren

Keijzer werd opgegeven door iemand uit haar netwerk. Dankzij de mooie referenties is zij uiteindelijk bij de laatste kanshebbenden terecht gekomen. Keijzer over haar finaleplek: 'Ik heb echt een hekel aan het leuren van stemmen, maar deze awards zijn vooral gebaseerd op referenties van klanten, opdrachtgevers en mensen waar je mee samengewerkt hebt. Dat in combinatie met het deskundige oordeel van de jury heeft mij doen beslissen mee te willen doen. Dan vind ik het ook echt voldoening geven, het gaat namelijk uiteindelijk altijd om het resultaat bij de klant.'

Hoe kun je stemmen en een gratis ticket krijgen

Wil je Corinne steunen, op haar stemmen en daarmee ook een vrijkaart krijgen voor de dag van de zzp'er op 6 april? Volg dan deze link, bekijk, like en/of deel de video en haal je ticket op via de link in de desbetreffende Facebookpost. 

https://fotyawards.com/freelancer/Corinne-Keijzer/