• Corinne Keijzer met haar nieuwe boek

    Rik Keijzer - New Flavours

Amersfoortse LinkedIn-expert komt met nieuw boek

04-09-2017, 11:21 | Lezersnieuws | Some Books Uitgeverij

Nadat haar e-book 'Handleiding LinkedIn' maar liefst 60.000 keer gedownload werd, besloot LinkedIn-expert Corinne Keijzer uit Amersfoort er maar eens een papieren boek aan te wagen. Op 5 september komt 'Meer succes met LinkedIn!' uit, een uitgebreid praktisch boek voor iedere professional die meer wil halen uit het populaire, professionele socialmediaplatform LinkedIn dat ondertussen in Nederland ruim 7 miljoen accounts telt.

Steeds meer professionals worstelen in deze tijd met social media en met name LinkedIn wordt voor hen persoonlijk steeds belangrijker. Heb je een zakelijke afspraak met iemand, dan wordt vaak als eerste LinkedIn gecheckt. Belangrijk dus om dat digitale visitekaartje goed op orde te hebben. Maar er kan veel meer met LinkedIn. Het profileren van jezelf als professional, het inzetten als marketing- en communicatie tool, het genereren van leads of opdrachten, het contact onderhouden met klanten en het aantrekken van nieuw personeel voor je organisatie. Er is zoveel meer mogelijk dan het alleen gebruiken als database voor je contacten.

In Nederland ontbrak het aan een goede handleiding LinkedIn op papier. Op deze wens is nu goed ingespeeld door Keijzer. Nu al te bestellen via uitgeverij Some Books en vanaf 5 september verkrijgbaar in alle (online) winkels.

Keijzer: 'Zelf ben ik negen jaar geleden met LinkedIn begonnen omdat ik een baan zocht. Ondertussen heb ik alle geheimen van LinkedIn leren kennen en graag deel ik deze kennis en mijn positieve ervaringen. Iedere professional moet weten hoe LinkedIn werkt, wat het voor je kan doen en hoe je er zakelijk meer uit kunt halen.'

Uiteraard is er naast de papieren versie ook een e-book verkrijgbaar van 'Meer succes met LinkedIn!'.

Marcel Molenaar, countrymanager LinkedIn Benelux over 'Meer succes met LinkedIn!':

"Meer succes met LinkedIn is een zeer compleet en gedegen overzicht van alle functionaliteiten die het LinkedIn platform aan professionals te bieden heeft. Ik heb het dan ook met plezier gelezen en weet zeker dat zowel startende- of ervaren netwerkers veel waardevolle informatie zullen halen uit deze handleiding"

Het boek is direct te bestellen via Some Books Uitgeverij: https://www.somebooks.nl/product/meer-succes-met-linkedin-2/