• Live band speelt op Antillian Day

    Resample

Antilliaanse dag bij BSC Quick

10-08-2018, 10:56 | Lezersnieuws | Mirjam

Op zaterdag 18 augustus is het weer tijd voor de Quick Antillian Day! Een gezellige en vrolijke dag die om 14.00 uur start met een mooie (hoofdklasse) honkbalwedstrijd tussen Cityside Apartments Quick en De Glaskoning Twins. Naast het veld zijn er kraampjes met allerlei verschillende Antilliaanse lekkernijen en maaltijden. En natuurlijk zorgen we voor veel muziek dus er kan gedanst worden! Met Dj Tortje en Nederlands beste latin band Resample! Ook kun je een potje domino spelen of meedoen aan de loterij voor leuke prijzen! Het feest eindigt om 21 uur.

Aan de kinderen hebben we ook gedacht met activiteiten zoals een springkussen en je kunt geschminkt worden. Maar ook ouderen zullen zich niet vervelen: je kunt domino spelen en er is een loterij en stoelendans met leuke prijzen!

Entree voor dit hele festijn is €3,- (kinderen tot 12 jaar en spelers en speciale genodigden gratis) vanaf 13 uur.

Er kan deze dag vanaf 13 uur alleen met consumptiemunten betaald worden (vanaf 20.30 zijn er geen munten meer verkrijgbaar).

Tot ziens op Zaterdag 18 augustus bij BSC Quick aan de Dorresteinsesteeg 2, Amersfoort. Let op: er zijn wegwerkzaamheden aan de N226 Arnhemseweg. www.vananaarbeter.nl

Volg ons ook op Facebook en neem al je vrienden en familie gezellig mee naar Quick!!