• Antilliaanse dag bij Quick

    BSC Quick

Antilliaanse gezelligheid bij Quick

16-08-2016, 11:20 | Lezersnieuws | BSC Quick

Honk- en softbalvereniging Quick kent een rijke historie met veel Antilliaanse invloeden. Verschillende Antilliaanse spelers kwamen en komen nog voor Quick uit én met succes. Maar ook de Antilliaanse gezelligheid hoort zeker bij Quick. Daarom organiseert de club op zondag 28 augustus een prachtige Antillean Day.

Lekker eten, goed honk- en softbal en natuurlijk muziek en dans zijn de ingrediënten voor een geslaagde dag. Zowel Theo Meijer Sport herenhonkbal 1 als Biosilk damessoftbal 1 spelen die dag 'thuis'. Zeker voor de dames staat er veel op het spel want zij zijn aan het strijden voor promotie naar de Silver League.

Je kunt proeven van overheerlijke Antilliaanse snacks en taarten en uiteraard gaat de bbq aan. Als klap op de vuurpijl zal een van de beste latin bands van Nederland een optreden verzorgen dus in het clubhuis kunnen de voetjes van de vloer.

Als de zon zich dan ook nog laat zien die dag, wordt het zeker genieten op XLLease Park Dorrestein! Meer informatie vind je op de Facebook pagina van BSC Quick. https://www.facebook.com/events/918848334892724/?ti=icl