• Cursus recreatief hardlopen in de natuur

    AV Triathlon

AV Triathlon start een nieuwe cursus recreatief hardlopen!

30-03-2017, 16:41 | Lezersnieuws | A.V. Triathlon

De lente heeft zich al vroeg aangekondigd met mooi weer.. De eventuele winterdip laten we voor wat het is, tijd voor plezier, de natuur, mensen om je heen en dat alles in een sportieve ambiance.

Dat kan!

AV Triathlon biedt u vanaf zaterdag 8 april a.s. de gelegenheid om op een ontspannen manier aan uw conditie te gaan werken. Via de opstapcursus hardlopen kunt u in 12 weken werken aan uw conditie en wel zodanig dat de komende zomer(vakantie) u op sportief gebied niets meer in de weg legt, u wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrandt u ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. U kunt toewerken naar uw eerste recreatieve wedstrijd. De kosten zijn bij ons lager dan bij commerciële aanbiedingen en bedragen 30 euro.

Ervaren trainers helpen u om van weinig of geen conditie te komen tot een goede basisconditie. De trainingen vinden plaats in bos Birkhoven dus de natuur is alom aanwezig. Plezier in het hardlopen en de rustige opbouw staan centraal tijdens deze trainingstage. Behalve conditie komen ook onderwerpen aan bod zoals oefeningen, kleding, conditietest, blessurepreventie en voeding. De opzet is dat de deelnemers plezier krijgen in bewegen met nadruk op "lopen" en op een vanzelfsprekende manier hun conditie verbeteren. Halverwege en aan het eind van de cursus is ook een conditie-test opgenomen.

Na de cursus proberen we te adviseren bij de inpassing in de bestaande trainingsgroepen van AVT, voor zover de deelnemers besluiten lid van de onze gezellige club te worden.

We starten elke zaterdag om 9.00 uur vanuit ons clubhuis aan de Barchman Wuytierslaan, voorinschrijven hoeft niet, gewoon komen op 8 april a.s. is voldoende. Het clubhuis van AVT ligt vanaf de parkeerplaats rechts naast het bosbad. Wij adviseren u sportieve kleding en schoeisel aan te trekken.

Wie gaan de uitdaging aan?

Nadere informatie is te verkrijgen via de trainers Leo van Kuijk, tel. 033-4802653 of trimcursus@avtriathlon.nl. U kunt ook terecht op de AVT website: www.avtriathlon/hardlopen/cursussen/trimcursus