• Recreatieve badminton spelers

    H. Wiltschut

Badminton recreantentoernooi

08-10-2017, 10:20 | Lezersnieuws | H. Wiltschut

Op zondag 12 november wordt in Sporthal de Icoon (Vathorst) een halfjaarlijks toernooi gehouden voor badminton recreanten. Inschrijving is mogelijk tot 27 oktober.

Dit toernooi is uitsluitend bedoeld voor recreatieve badmintonspelers. Bij de wedstrijden staat niet het winnen centraal, maar de sportieve uitdaging en het spelplezier. Vandaar dat niet de beste, maar de gemiddelde speler in de drie categorieën (beginnend, geoefend en ervaren) een leuke prijs wint.

De partijen worden vooraf samengesteld op speelsterkte. De deelnemers zijn ingedeeld in drie categorieën: de beginners, de geoefende en de ervaren badmintonspelers. Op deze wijze treffen iedereen tegenstanders van eigen spelniveau. Beginnende spelers hebben beperkte speelervaring, geoefende spelers zijn meer bedreven en ervaren spelers beoefenen de badmintonsport op wat hoger niveau.

Na een gezamenlijke warming up spelen de deelnemers tien wedstrijden. Mocht dit teveel zijn, dan kan men vooraf opgeven liever minder partijen te spelen. De kosten voor deelname bedragen € 9,00.

Opgave tot 27 oktober via www.badmintonrecreanten.nl. Nadere informatie: Wilma Barendregt (033 - 4652237).