• Sint, zijn pieten en de pannenkoekbakkers

    De Berkenschool

Bakkers 'In den Gloeiende Gerrit' maken 5 december Berkenschool compleet

07-12-2017, 15:50 | Lezersnieuws | De Berkenschool

Ook dit jaar maakten de heerlijke pannenkoeken van Gloeiende Gerrit het sinterklaasfeest op de Berkenschool weer compleet! Voorgaande jaren was alleen de bovenbouw 's middags op school, dit jaar ook de onderbouw en wat deden de bakkers van In den Gloeiende Gerrit? Ze bakten pannenkoeken voor alle kinderen van de Berkenschool!! Super!

Na een gezellige ochtend, waarop de onderbouw allerlei sinterklaasactiviteiten heeft gedaan en de bovenbouw druk is geweest met het uitpakken van de mooie surprises en het voorlezen van de gedichten, kwamen de bakkers van Gloeiende Gerrit heerlijke stapels pannenkoeken brengen!

Niet alleen de kinderen, leerkrachten en hulpouders hebben van de pannenkoeken genoten. Ook sinterklaas en de pieten hebben zitten smullen. Zoiets lekkers hebben ze in Spanje natuurlijk niet!

Na een meer dan geslaagd sinterklaasfeest, kijken we nu uit naar de activiteiten rondom Kerst. We gaan traditiegetrouw zingen op de markt, woensdag 20 december om 10.30uur staan de groepen 4, 5 en 6 klaar om voor u hun mooiste kerstliedjes te zingen. Ook maken we weer kerststukjes voor de mensen om ons heen en zamelen we producten in voor de Voedselbank. Tot slot vieren we samen het kerstfeest in de St. Martinuskerk.