• BAN jeugdspelers

    H. Wiltschut

BAN houdt Open Black Light Badminton Toernooi

19-12-2016, 14:12 | Lezersnieuws | H. Wiltschut

BAN (Badminton Amersfoort Noord) houdt op zondag 12 februari 2017 van 10.00 tot 18.00 uur in Sporthal de Icoon (Lovink 10, Amersfoort) een Open Black Light Badminton toernooi. Deelname kost € 12,50 per persoon.

Het toernooi wordt gespeeld in koppels, gevormd ongeacht het geslacht van de spelers en is onderverdeeld in jeugd en senioren. Deze worden weer onderverdeeld in leeftijdsgroepen en speelsterkte.

Badminton in het donker kan dat? Nou en of! Het is anders, spannend en in het begin onwennig: in een donkere omgeving, op een sportveld met fluorescerende lijnen, de shuttle gericht terugslaan. In de zaal heerst meteen een andere, wat opgewonden, sfeer, het is een beetje mysterieus. Black Light Badminton is een unieke belevenis die de badmintonliefhebber niet mag missen.

Het BAN Open Black Light Toernooi is een recreatief badmintontoernooi, waarbij het vooral gaat om gezelligheid en sportiviteit. Black Light Badminton is geen speedminton, geen 'gewoon' badminton, maar spannend, apart en heel, heel bijzonder. Zoiets wordt niet vaak georganiseerd, dus maak gebruik van dit unieke aanbod.

Na afloop kan men tegen betaling van € 10,00 per persoon genieten van een heerlijk Surinaams buffet. Wie liever patat met een kroket of frikandel heeft, betaalt €5,00.

Meer informatie op de website www.banbadminton.nl of neem contact op via blacklight@banbadminton.nl.