• BAN organiseert trainerscursus

    BAN

BAN organiseert cursus voor SL2 jeugdtrainers

15-11-2016, 09:20 | Lezersnieuws | H. Wiltschut (BAN)

Badmintonvereniging BAN organiseert, in overleg met Badminton Nederland, een compacte cursus voor SL2 jeugdtrainers. BAN is een van de Nederlandse Flagships, gericht op het versterken en ondersteunen van andere badmintonverenigingen.

Uit informatie blijkt dat een deel van de SL2 badmintontrainers graag meer mogelijkheden wil hebben om de junioren gericht te begeleiden, na het aanleren van de badminton basisvaardigheden.

Voor hen organiseert BAN in de maanden december, januari en februari een 5-tal praktijkgerichte bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op vrijdag 10 december. Aan de cursus kunnen hooguit 12 trainers deelnemen in verband met de individuele aandacht.

De cursusdeelnemers ontvangen tal van toepasbare tips, aanwijzingen en praktijkoefeningen ter aanvulling van hun huidige trainingsmogelijkheden. Deze, door BAN georganiseerde bijeenkomsten, vervangen niet het bestaande SL3 certificaat. Ze kunnen voor de deelnemers wel een stimulans vormen deze opleiding (alsnog) te gaan volgen.

Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden op de website www.banbadminton.nl/activiteiten/ondersteuning-sl2