• Het Carlton Male Voice Choir onder leiding van Terry Moore

    NN

Befaamd Engels koor treedt op met het Amersfoorts Mannenkoor

13-05-2016, 15:21 | Lezersnieuws | John van Halderen

Het Carlton Male Voice Choir uit Nottingham maakt eind mei een 8-daagse concertreis door België en Nederland. Samen met het Amersfoorts Mannenkoor geven de twee koren op 2 juni een gevarieerd concert in de St. Joriskerk.

Carlton concerteert op vooraanstaande podia zoals het Buxton Opera House, Huddersfield Town Hall, het Eden Project in Cornwall en de Royal Albert Hall in Londen en brengt geregeld commerciële CD's uit.

Two Roses Concert

De koren zingen afwisselend stukken van Abba tot Verdi uit hun eigen repertoire, maar zingen ook een aantal stukken gezamenlijk. De mooie stem van de sopraan Hesther Oor is ook weer te beluisteren. Een hoogtepunt zal zeker het gezamenlijke optreden zijn met "Take Me Home" en "Two Roses". En stelt u zich eens voor; 100 mannen op het podium die de hymne "Amazing Grace" (Waarheen, waarvoor) van John Newton zingen. Dat belooft kippenvel.

Het concert wordt gehouden in de St. Joriskerk aan de Hof in Amersfoort. Aanvang 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Entree aan de kerk € 17,- in de voorverkoop € 15,-. Te bestellen via internet www.amersfoortsmannenkoor.nl of telefoon 033-4562236