• Biosilk Quick herensoftbal al Europees kampioen, nu ook van Nederland?

    Mirjam Boode
  • Quick-Almere combiteam in finale Nederlands kampioenschap Topklasse

    Mirjam Boode

BSC Quick speelt voor Nederlands kampioenschap met honk- én softbal

04-10-2016, 21:11 | Lezersnieuws | BSC Quick

Er staat een spannend Quick weekend voor de boeg! Zowel Biosilk Quick Heren softbal als de junioren honkbal topklasse kunnen kampioen van Nederland worden! Dat zal dan voor beiden de eerste keer in de clubgeschiedenis zijn.

Zaterdag spelen de heren softballers 2 wedstrijden (om 12 en 15 uur) op onafhankelijk terrein (het veld van TIW Survivors in Diemen). Als Quick wint, maken ze de dubbelslag want in augustus pakten ze ook al een Europese titel. Als ze zaterdag de wedstrijden delen, zal er zondag nog een derde en beslissende wedstrijd gespeeld moeten worden, ook in Diemen.

Op zondag speelt het junioren Combiteam Quick-Almere om 12 uur hun laatste wedstrijd van de Topklasse competitie tegen en bij directe concurrent Alphians in Alphen aan de Rijn. Bij winst of gelijkspel is Quick-Almere Nederlands kampioen!! Een prachtige prestatie. Voor coach Manuel Bouwman kan het helemaal een mooi weekend worden. Hij is namelijk ook speler van het heren softbal team en kan dus zowel als speler als als coach Nederlands kampioen worden!

Komt allen kijken bij de wedstrijden en hopelijk ook mee feesten!!