Check je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan!

12-09-2017, 14:50 | Lezersnieuws | Melissa Albers

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken?

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2017!

Ook in Amersfoort zetten loopbaanprofessionals van Noloc hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 18 t/m 24 september 2017. Maak vrijblijvend kennis met een Noloc loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

Werkzoekend of beweging willen in je werk

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo'n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren.

Aanbieding, alleen in deze week bij Job in beweging: gratis cv scan! (zet dit er even in je mail bij)

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? Ook ik stel mijn praktijk open tijdens de week van de Loopbaan en wel op dinsdag 19 tm. donderdag 21 sept. Ik nodig je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken door een mail te sturen naar melissa.albers@jobinbeweging.nl Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

Vol = vol dus mail mij nu alvast voor het maken van een afspraak!

Graag tot snel! Melissa Albers, www.jobinbeweging.nl