• Het CJVV team door het dolle heen na de uitreiking van de kampioensschaal.

  Foto; CJVV, Paul Tulp.
 • Topscorer Pim Kers van CJVV wordt nog net op tijd bedwongen door Odysseus verdedigers.

  Foto; CJVV, Paul Tulp.
 • De geel/zwarte leeuwen vieren het 3e doelpunt van Pim Kers. Wedstrijd beslist.

  Foto; CJVV, Paul Tulp.
 • Dylan Wienke slalomt in een sierlijke stijl dwars door de Odysseus verdediging.

  Foto; CJVV, Paul Tulp.
 • Huldiging van de kampioenen op het terras van CJVV.

  Foto; CJVV, Paul Tulp.
 • Trainer Sijtze Wobbes (links) en voorzitter Peter Coenen vieren hun feestje.

  Foto; CJVV, Paul Tulp.

CJVV kampioen na overwinning op directe concurrent Odysseus '91

16-05-2016, 17:01 | Lezersnieuws | Freek van Slooten, bestuurslid communicatie CJVV Amersfoort

Wat een geweldige zaterdag was het. In een geweldige ambiance met veel publiek en sfeer, slaagden onze jongens van CJVV 1 er afgelopen zaterdag in het kampioenschap van de 3e klasse te behalen. De wedstrijd tegen Odysseus '91 eindigde in een 4-0 overwinning voor de Amersfoorters.

Onder luid tromgeroffel, gazang, vuurwerk en vlagvertoon verschenen de spelers op het veld. Beide teams hadden vooraf nog kans op de titel. Odysseus '91 had slechts 2 punten achterstand en zou bij een overwinning het feest kunnen vieren. Toch waren de vele honderden Amersfoortse toeschouwers vol vertrouwen in de goede afloop. De vreugde was groot toen Pim Kers al in de 3e minuut de 1-0 liet aantekenen. Maar de wedstrijd was daarmee echter nog niet gespeeld. Odysseus '91 drong sterk aan. Doelman Arjen Nawijn voorkwam met een geweldige redding nog een doelpunt van de Utrechters. In de tweede helft was het gejuich bij de 2-0 van wederom Pim Kers tot in de verre omgeving van Sportpark Vermeerkwartier hoorbaar. Snel volgde de derde treffer van Kers, waarmee zijn seizoentotaal op 25 doelpunten kwam. Ten slotte voltooide invaller Matthijs Nieman de wedstrijd met een kopgoal en kon het feest beginnen.

Voorzitter Peter Coenen reikte na afloop de kampioenschaal aan het team uit. Uitgedost in kampioenspolo's en -shawls namen de spelers en begeleiders onder luid gejuich de schaal in ontvangst. Het feest kon beginnen. Het bleef nog lange tijd onrustig in het Jan Hietkamp paviljoen van CJVV.