• Cowboy Billie Boem

    Mirjam Schrauwen

Cowboy Billie Boem in Openluchttheater033

17-05-2018, 11:35 | Lezersnieuws | Floor

Cowboy Billie Boem is al jaren een begrip bij (groot)ouders en hun (klein)kinderen. Hij bracht vele vrolijke kinderliedjes uit, die nog erg veel gezongen worden. Deze cowboy staat zondag 27 mei in het Openluchttheater Amersfoort met zijn nieuwe voorstelling.

De voorstelling Cowboy Billie Boem en de Circusdirecteur op reis wordt weer spectaculair en met heel veel leuke nieuwe liedjes. Cowboy Billie Boem is een kindershow met Bart Pullens en Bard Swerts. Samen bespelen zij een hele reeks instrumenten.

Ook het afgelopen jaar heeft de cowboy niet stilgezeten. Samen met zijn grote vriend de circusdirecteur is hij op reis geweest. De beide vrienden maakten natuurlijk weer van alles mee!  Al die avonturen zie je in deze muzikale familievoorstelling.

Een kaartje kost € 6,50 in de voorverkoop en € 8,50 op de dag van de voorstelling. Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar via www.openluchttheateramersfoort.nl en daarnaast op de dag zelf bij het theater. Met dit entreebewijs kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is.

Adres Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort) Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort