• CV De Hooge Narren

    Menno Volmer

C.V. De Hooge Narren bestaat 44 jaar: jubileumweekend!

10-10-2017, 16:40 | Lezersnieuws | Theo Polman

Aankomend carnavalsseizoen 2017-2018 bestaat Carnavalsvereniging De Hooge Narren uit Hoogland maar liefst 44 jaar. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44 jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum bij De Hooge Narren!

Korte historie

In de jaren '70 werden er in Hoogland dansavonden georganiseerd in o.a. Concordia en de Faam. Zo ook tijdens de carnavalsweekenden. Enkele fanatieke feestvierders kwamen op het idee om als Raad van Elf verkleed naar de Faam toe te komen. Dit leidde uiteindelijk tot een èchte Raad van Elf in 1974: daarmee was C.V. De Hooge Narren geboren! Zowel het carnaval als het aankomende Jubileumfeest wordt in De Faam gevierd.

Vrijdag 10 november 2017: PRINSENWISSEL en FEEST!

Dit jaar wordt er vroeg afgetrapt met een Prinsenwissel op vrijdagavond. Prins PeaceMan (Björn Melgert) zal plaatsmaken voor de nieuwe Jubileum-Hofhouding. Deze avond start om 20.00 uur en de ceremonie (plus ludieke stunt) start vroeg: rond 20.15 uur. Bezoekers worden verzocht op tijd aanwezig te zijn, om 21.00 uur wordt de nieuwe Hofhouding al op het podium verwacht. Aansluitend is er feest met als thema TERUG IN DE TIJD. Drie top DJ's gaan ervoor zorgen dat het een echt Hooge Narren-feest wordt: Feest-DJ Jesse plus Hooge-Narren-Raadsleden Marlo & Arthur. Als klap op de vuurpijl komt ook BEBO Disco speciaal voor De Hooge Narren nog een plaatje draaien. Het feest is voor iedereen gratis toegankelijk (vol=vol) en er wordt gewerkt met consumptiemunten.

Zaterdag 11 november 2017: JUBILEUMBAL (TERUG IN DE TIJD)

Op de "Elfde-van-de-Elfde" geven De Hooge Narren een knallend Carnavalsjubileumfeest, speciaal voor haar vaste carnavalsgasten. Vanaf 20.00 uur gaan de deuren van De Faam open voor het JUBILEUMBAL met het thema TERUG IN DE TIJD! Op deze feestavond komt er een vertrouwde Hooge Narren-band van weleer optreden: Feestband K-Town. Bezoekers worden verzocht verkleed te komen; het moet een echt Carnavalsfeest worden.

Zondag 12 november 2017: besloten programma

Naast de feesten worden uiteraard de oud prinsen en raadsleden, vrijwilligers en overige (ere-) leden niet vergeten. Op zondagmiddag 12 november is er speciaal voor hen een besloten programma.

Voor de meest actuele informatie omtrent het Jubileumweekend bij De Hooge Narren kijkt u op onze Facebook pagina of op www.hoogenarren.nl

Bijlage, jubileum logo 44 jaar De Hooge Narren