• CaboCubaJazz

    www.denozem.com

Dansen en genieten van salsa bij Observant

18-10-2018, 11:51 | Lezersnieuws | Floor

Maandelijks zet CaboCubaJazz de Observant op z’n kop. Bezoekers genieten van salsa, jazz en andere latinstijlen. Om naar te luisteren, of om op te dansen. De eerstvolgende editie is op woensdag 31 oktober. De aanvang is 20:30 uur en de entree € 5,00.

CaboCubaJazz brengt een mix van energieke Cubaanse ritmes, dromerige Kaapverdische melodieën en avontuurlijke jazz. De groep is een ware ‘melting pot’ met muzikanten afkomstig uit onder meer Cuba, Spanje en Kaapverdië. Percussionist Fischer, bekend van Timbazo en Nueva Manteca, richtte de band samen met de Kaapverdische meesterpianist Carlos Matos op.

De bijzondere kracht van CaboCubaJazz is dat deze gerenommeerde, internationale topmusici een nieuw genre hebben weten te creëren. Op onnavolgbare wijze combineren zij melancholie van de Kaapverdische eilanden met een flinke portie Cubaanse rumba, salsa en avontuurlijke jazz.

CaboCubaJazz bestaat uit zangeres Dina Medina, percussionist Nils Fischer, Carlos Matos op piano, bassist Randy Winterdal en Armando Vidal op drums. Deze serie optredens is een samenwerking van de Observant met festival Dias Latinos.

Stadscafé de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort