• De Amersfoort-Ring.

  • De Amersfoort-Ring in verschillende kleuren.

  • Anne Titulaer, ontwikkelaar van de Amersfoort-Ring.

De Amersfoort-Ring.Van ons voor Amersfoort!

07-03-2016, 20:12 | Lezersnieuws | BrightSuc6

Anne Titulaer van BrightSuc6 start de Amersfoort-Ring. Van ons voor Amersfoort!

Sprankelende stadscultuur met de Amersfoort-Ring.

Van ons voor Amersfoort!

Dat was mijn gedachte achter het creëren van de Amersfoort-Ring, zegt Anne Titulaer. Ik wilde de stad, waar ik woon en leef en waar ik trots op ben, iets moois schenken. Een sprankelende ring, de Amersfoort-Ring.

Ik liep al langer rond met de gedachte iets moois te maken wat te maken had met de stad Amersfoort. De woorden Verbondenheid, Trots en Waardering speelde hierbij een rol.

Ik werd getriggerd door de stad waar ik ben opgegroeid. Zij hebben een stadsring. Zo ben ik gaan ontdekken, ontwikkelen, gaan tekenen. Ik heb de bezienswaardigheden zorgvuldig uitgekozen en samen met een grafisch-designer zijn we tot deze mooie ring gekomen. En ik ben er trots op!

De Amersfoort-Ring laat op verrassende wijze, en in verschillende kleuren, karakteristieke bezienswaardigheden van onze stad zien zoals: de Kei, de Koppelpoort, de Onze Lieve Vrouwetoren, het Wapen, het Museum Flehite en de Stier. Iedere ring wordt handmatig gemaakt met het hoogste zilvergehalte en hightech keramiek.

Hoop dat je net zo trots bent als ik en met veel plezier de Amersfoort-Ring zult dragen.

Heb je een vraag of wil je de Amersfoort-Ring bestellen? Verkooppunt: HIP Jewels & Watches, Langestraat 105 , 3811 AD Amersfoort. Rechtstreeks contact is mogelijk via BrightSuc6@gmail.com, ik neem snel contact met je op!

De site is net online, kijk op www.amersfoortring.nl

De facebookpagina is: www.facebook.com/amersfoortring