• Madelon Mulder

    prive

De eerste Medisch Pedicure Sport in Amerfoort

13-09-2017, 12:31 | Lezersnieuws | Madelon Mulder Health4feet

Sport is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn leven. Hardlopen, wielrennen, krachttraining en yoga komen iedere week aan bod. Elke sport heeft zijn eigen schoen en als dat niet goed op elkaar is afgestemd, kunnen er verschillende complicaties ontstaan. Heeft u ook last van drukpunten, ingroeiende teennagels, blauwe nagels of vindt u de schoenen te strak zitten. Lees verder wat de mogelijkheden zijn:

Wat kan Ik als medisch pedicure sport preventief betekenen voor sporters.

Wel eens gehoord van een turfteen, zandteen en Runner's teen? Prima te ontlasten door sporttape.

Bij tijdelijke drukontlasting of als ondersteuning kan ik de locatie intapen met sporttape/ kinesio tape. Denk aan een verzwikte enkel.

Pijn lokaliseren door middel van testen en eventueel spierversterkende oefeningen meegeven. Is verdere onderzoek nodig kan ik u doorverwijzen naar de juiste persoon.

Nieuwe sportschoenen nodig? Neem je oude schoenen mee. Aan de hand van een statische, dynamische blauwdruk, en een loopanalyse kan ik de juiste adviezen geven over de juiste demping, torsie stijfheid, zool, maat, buiglijn, stevig contrefort, hebben de tenen voldoende ruimte. Elke sport en type voet heeft zijn eigen sportschoen nodig en zal individueel bekeken moet worden.

Goede sportsokken nodig, ook voor elke sport een andere sok.

Blarenpleisters werken voor een goed herstel van de huid.

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig geworden wat ik voor u zou kunnen betekenen, neem dan contact op met Medisch Pedicure Sport Madelon Mulder

Health 4 Feet Maanlander 13

3824 MN Amersfoort

Telefoonnummer: 0645257448

Email: health4feet@ziggo.nl

Aangesloten bij:

Provoet en Procert