• Team DE KEI MAKELAARDIJ voor Marathon Amersfoort

    Marjoleine Louwrier
  • Team DE KEI MAKELAARDIJ voor het kantoor aan de Eemhaven

    Marjoleine Louwrier

De Kei Makelaardij in Amerfsoort partner Havik Concert

19-06-2017, 11:20 | Lezersnieuws | Rianne van de Pol

Nog rode koppies van de zojuist gelopen afstand tijdens de Marathon van Amersfoort en uiteraard gehuld in dé opvallende rode DE KEI running shirts staat het team van DE KEI MAKELAARDIJ letterlijk zij aan zij.

Het zijn allen al jarenlang gedreven hardlopers. Zondag liepen ze op verschillende afstanden mee in deze run, maar met dezelfde 'team spirit' als op kantoor. Het 4-koppige team van DE KEI MAKELAARDIJ heeft niet alleen als het op hardlopen aankomt, maar ook zakelijk dezelfde drive: passie, gedrevenheid en het doel het maximale te willen bereiken.

DE KEI MAKELAARDIJ vindt het belangrijk om als Amersfoortse ondernemer, sportief, maatschappelijk en cultureel betrokken te zijn bij haar stad. Zo zijn ze dit jaar ook partner in het Havik Concert, een succesvol klassiek grachtenconcert. Het evenement vindt jaarlijks plaats op het pittoreske Havik in de mooie historische kern van Amersfoort.

En zo ook weer afgelopen weekend.

Daarnaast ontwikkelt het team tevens verschillende acties, waarvan de opbrengsten ten goede komen van Cliniclowns, de stichting, gevestigd in Amersfoort, die zich inzet voor zieke en gehandicapte kinderen.