• Openluchttheater033

    Cees Wouda

De leukste familievoorstellingen bij Openluchttheater033

17-04-2019, 08:11 | Lezersnieuws | Floor

In het voorjaar en de zomer is het genieten voor kinderen (en hun ouders) bij het Openluchttheater in Amersfoort. Op meerdere zondagen in het seizoen staan de leukste kindervoorstellingen voor de allerkleinsten op de planken. Ook dit jaar is er weer een peuterfestival In het Oerwoud. De voorstellingen beginnen om 10.30 uur. Het peuterfestival is doorlopend te bezoeken tussen 11:00 en 16:00 uur. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is.

Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar en daarnaast, indien beschikbaar, op de dag zelf bij het theater. De entree is € 7,50 in de voorverkoop en € 9,00 op de dag zelf. De entree voor het peuterfestival is €4,00 (ouders gratis). De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Met de kaartjes voor de voorstellingen, met uitzondering van het peuterfestival, kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad.

Zondag 12 mei komen Woezel & Pip naar Amersfoort. De liefste hondjes van de hele wereld beleven elke dag een nieuw avontuur in de Tovertuin.

Zondag 2 juni is het podium voor Apennoten met zangeres Nienke van den Berg. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin. Er wordt gezongen en gedanst op de bekendste en leukste Apennoten liedjes.

Zondag 16 juni Peuterfestival waar van alles te beleven is in het oerwoud, zoals klimmen klauteren peuterdansen, spelletjes en knutselen

Zondag 7 juli speelt de voorstelling Woeste Willem over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen. De voorstelling is een bewerking van het boek Woeste Willem van Dieter en Ingrid Schubert.

Zondag 4 augustus komt Kikker naar het openluchttheater. Hij zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen! Naar de bekende boeken van Max Velthuijs.

Het seizoen wordt zondag 1 september afgesloten met de voorstelling Roodkapje. Iedereen kent het klassieke verhaal, maar na 388 jaar is Roodkapje het beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen.

Voor meer informatie: www.openluchttheateramersfoort.nl

Adres Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort) Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort