• Flint Brochure 19-20

    Tara Ramdaras & Tim de Jonge

De nieuwe seizoensbrochure van Flint is uit

08-05-2019, 12:50 | Lezersnieuws | Judith

Met de nieuwe seizoensbrochure van Flint is het theaterpubliek uit Amersfoort en omstreken weer helemaal op de hoogte van de voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen 2019 - 2020. Theaterliefhebbers vinden niet alleen alle nieuwe voorstellingen in de brochure, maar ook interviews met artiesten zoals Angela Schijf en Conny Janssen. Veel bezoekers van Flint vinden de brochure vanaf 10 mei op de deurmat, maar is vanaf nu ook af te halen bij Flint en online door te bladeren via www.flint.nl.
 
Theaterseizoen 2019-2020 zal weer een interessant theaterseizoen worden met grootse voorstellingen. Zo kunt u bijvoorbeeld Najib Amhali na een aantal jaar weg te zijn geweest weer terug in het theater, zingt OG3NE de sterren van de hemel en is de broadwayhit Kinky Boots, met onder anderen Vajèn van den Bosch te zien. Voor iedereen, voor jong en oud is er een leuke voorstelling te zien.
 
Op zaterdag 25 mei om 09.00 uur start de kaartverkoop via de website van Flint, dus er is tijd genoeg voor de bezoekers om rustig de nieuwe seizoensbrochure thuis door te lezen en favorieten uit te kiezen voor de start van het nieuwe seizoen. 

Flint Vrienden hebben voorrang
Flint Vrienden hebben de mogelijkheid om een week eerder kaarten te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. De kaartverkoop voor Vrienden start op zaterdag 18 mei 9.00 uur. Vriend worden kan 24 uur per dag via www.flint.nl/vrienden of telefonisch via het bespreekbureau van Flint, tel. 033-4229229.