DEHN vestigt zich in Amersfoort

22-03-2018, 13:59 | Lezersnieuws | mirjam

DEHN+SÖHNE GmbH, toonaangevend leverancier van oplossingen voor bliksem-, overspanningsbeveiliging en veiligheidsproducten, breidt haar activiteiten in Nederland verder uit met de oprichting van DEHN NEDERLAND. Voor de vestiging van het Nederlandse kantoor koos DEHN voor Amersfoort. Vanuit het kantoor aan de Maanlander in Amersfoort kan DEHN de Nederlandse markt nog beter bedienen. 

DEHN is een bekend internationaal kwaliteitsmerk voor overspanningsbeveiliging, bliksembeveiliging en veiligheidsproducten. Peter Teunis, Managing Director bij DEHN NEDERLAND is blij met deze stap: “Nederland is een belangrijke markt voor ons. Vanuit Amersfoort kunnen we de hele Nederlandse markt goed bedienen. Dankzij de centrale ligging van de stad kunnen we snel bij onze klanten en hun projecten door het hele land zijn. Bovendien is Amersfoort een levendige gemeente waar veel bedrijven gevestigd zijn. Wij zien ernaar uit ook de andere ondernemingen uit de regio te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van de regio.”

Teunis vervolgt: “De komende tijd richten wij ons op het versterken van de banden met Nederlandse klanten, partners en regelgevende instanties. Op deze manier profiteren onze klanten nog beter van de kennis en ervaring van onze technische experts en het internationale Research & Development programma van DEHN. Met dit kantoor in Amersfoort brengen we internationale innovaties dichterbij.”