Dienstverlening Marree en Dijxhoorn Advocaten uitgebreid met mediation!

19-10-2017, 14:40 | Lezersnieuws | Marree & Dijxhoorn Advocaten

Per 1 oktober 2017 biedt Marree en Dijxhoorn Advocaten mediation aan als extra dienst. Marree en Dijxhoorn Advocaten is een ondernemingsgericht advocatenkantoor in Amsterdam en Amersfoort. Onze 20 ervaren en gedreven advocaten staan onze cliënten met raad en daad bij op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, financieel- en insolventierecht, intellectueel eigendomsrecht en ICT en privacyrecht.

Mediation raakt steeds meer ingeburgerd in de Nederlandse samenleving. Waar we het eerst voornamelijk kenden vanuit het familierecht, wordt deze vorm van conflictbemiddeling nu ook regelmatig ingezet voor zakelijke en arbeidsrechtelijke geschillen.

Marree en Dijxhoorn Advocaten combineert haar kennis als juridisch expert met haar jarenlange ervaring bij het oplossen van geschillen. Dit levert toegevoegde waarde in het mediationtraject op.

De mediationpraktijk wordt bemand door Edward Dijxhoorn en Ariënne Inden. Zij zijn, naast advocaat, inzetbaar als mediator voor zakelijke geschillen (Edward) en geschillen in de arbeidsrelatie, tussen OR en ondernemer of in teams (Ariënne).

Voor meer informatie verwijzen wij naar Ariënne Inden (06-12157059/a.inden@mend.nl) en Edward Dijxhoorn (06-51121725/e.dijxhoorn@mend.nl) of onze website: www.mend.nl.

Marree en Dijxhoorn Advocaten