• Dorpsfeest Hooglanderveen 2017 - Wolter Kroes

    Dorpsdag Hooglanderveen

Dorpsdag Hooglanderveen keert terug naar het vertrouwde Disselplein

22-06-2018, 18:28 | Lezersnieuws | Dorpsdag

 

Na 6 jaar te gast te zijn geweest op de Hoi-Berg, verruilen we deze locatie tijdens de 12e editie weer voor het ruimere Disselplein waar de Dorpsdag in 2006 is gestart. Met dank aan alle vrijwilligers, sponsoren en subsidieshebben we voor dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld. Na het grote succes van vorig jaar vertonenwe ook dit jaar weer een Meezing Movie in het Maleweteringpark. Zangers en Dancing Queens opgelet; dit jaar draaien we op vrijdagavond Mamma Mia op een groot 30 m2 scherm.

Voor de kinderen worden weer veel kinderactivi­teiten georganiseerd die de hele dag door te bezoeken zijn. Zo zijn er dit jaar: een Kinder­boerderij, Draaimolen, Eendjes vissen, Bungee Jump, Schminken, Kop van Jut, Boksbal, Rodeostier en Lachspiegels. Daarnaast geeft Clown Japie twee voorstellingen op het schoolplein. Voorafgaand aan de FIFA ‘18 competitie kan er dit jaar door de jeugd ook de populaire game Fortnite worden gespeeld.

Uiteraard hebben we ook weer veel muziek op het programma staan. Naast Animato en de Turfstampers verwelkomen we dit jaar het Boa Smartlappenkoor uit Amersfoort en komt Blinde Ed met zijn rauwe stem de planken kaalschuren. Ook hebben we Frans Duijts, ??n

van de populairste volkszangers van Nederland en bekend van ondere andere “Jij denkt maar dat je allesmagvanmij”,wetentestrikkenvooreen spetterend optreden. In de avond zal de fantastische coverband YourBand het muzikale feest voortzetten waar­ na DJ Melvin de avondknallend zal afsluiten.

Verder staat de Dorps­dag vol met elementen die u van ons gewend bent; de Bourgondisch Bruisende Brunch, de braderie, veel gezelligheid, hapjes en drankjes.

We zien u graag op vrijdagavond 29 juni tijdens de Meezing Movie in het Maleweteringpark en zaterdag tussen 13.00 en 23.00 uur op het Disselplein voor de Dorpsdag.