• Volop genieten van de lekkernijen op de Pasar Mundial

    Rick van Gerven

Drie dagen lang Pasar Mundial op winkelpleinen Vathorst

24-09-2018, 15:42 | Lezersnieuws | Karel

5, 6 en 7 oktober Vathorst in wereldse sferen

 

Vathorst - Amersfoort is vanaf komende maand een heel mooi en ‘werelds’ evenement rijker want dan kunt u namelijk drie dagen lang genieten van een wereldse ambiance tijdens een nieuw evenement op de winkelpleinen aan de Cruquius en de Leeghwater, de ‘Pasar Mundial’ : Een heel gezellig familie-evenement voor jong en oud dat voor elk wat wils biedt : van vele eterijen, diverse lekkernijen en leuke kraampjes tot non-stop live muziek, dansdemonstraties, modeshows en kindervermaak. U komt er niets tekort voor een leuk familie uitje met het hele gezin en familie, vrienden of kennissen.

 

Lekkernijen

U hoeft zich zeker niet te vervelen tijdens uw bezoek aan de Pasar Mundial want er is zijn namelijk drie dagen lang allerlei lekkernijen en eterijen te vinden, dus ideaal om heerlijk te gaan proeven en een dagje niet te hoeven koken.

 

Entertainment

Ook is er op alle drie de dagen een vrijwel non-stop podiumprogramma met live entertainment te vinden op de beide pleinen, dus het zal er zeker sfeervol en gezellig zijn.

 

Diversiteit

Er zijn drie dagen lang vele leuke en diverse kraampjes te vinden op en rondom de beide pleinen aan de Cruquius en de Leeghwater tijdens de ‘Pasar Mundial’, waar vooral waren op werelds en exotisch gebied verkrijgbaar zijn.

 

Kinderen

Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht. Zij hoeven zich niet te vervelen want er is namelijk ook leuk kindervermaak te vinden op de pleinen gedurende alle drie de dagen dus het is echt een heel leuk familie-uitje voor opa, oma, kinderen en kleinkinderen.

 

Aanwinst

De bewoners van Vathorst mogen zeker blij zijn met deze drie dagen lang ‘Pasar Mundial’, want er komt eindelijk weer wat meer ‘reuring’ in de wijk door dit mooie werelse en levendige evenement, dat zeker een aanwinst is voor hen op sociaalmaatschappelijk en ‘multi-culti’ gebied.

 

Deelname

Er is nog plaats voor deelnemers die eventueel een kraam willen huren of verenigingen of clubs die op de een of andere manier een bijdrage willen leveren aan de (culturele of muzikale) programmering van deze ‘Pasar Mundial’. Hiervoor kan even contact opgenomen worden per e-mail op/via het e-mail adres reserveringen@pasarmundial.nl

Pasar Mundial : vrijdag 5 oktober 14:00-20:00 uur, zaterdag 6 oktober 11:00-19:00 uur en zondag 7 oktober 11:00-19:00 uur op winkelpleinen Cruquius en Leeghwater

www.pasarmundial.nl