• Boek #Chefjezelf

    ?Boekscout

Eemlandse auteur Ruud Poels schrijft boekover spiritualiteit en automatisering

09-10-2017, 10:51 | Lezersnieuws | Ruud Poels

Hoe blijf je overeind in een wereld die razendsnel verandert? Door dichtbij jezelf te blijven, kansen te pakken en gebruik te maken van je eigen ervaring, kennis en kunde. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Om je daarbij te helpen is er nu het boek #chefjezelf van de Eemlandse auteur en journalist Ruud Poels.

In het boek draait het om ontwikkelen van havingness. Het vermogen om jezelf toe te staan te ontvangen. Daarvoor moet je wel thuis zijn in je lijf, want spirituele geschenken kun je niet als een gewoon pakketje bij de buren laten bezorgen. Wie veel havingness in zich heeft, leeft plezierig, kan gemakkelijk delen en zaken manifesteren.

Uitgeverij Boekscout over #chefjezelf: "Ruud Poels slaat de lezer om de oren met zijn wijsheden. Brutale verwoordingen wisselen zich af met analyses en daarmee schudt hij de lezer goed wakker. Hij weet duidelijk te maken dat er een ommezwaai in het denkpatroon van bedrijven, ondernemers en werknemers nodig is om de economie gezond te houden. Het is een boek dat aan de ene kant praktisch is en aan de andere kant spirituele groei afdwingt. Hij zorgt daarmee voor een geweldige aanzet voor het Nieuwe-Tijds-denken. "

Je leert in dit boek hoe je een havingness machine in je hoofd bouwt met knoppen voor geluk, loopbaan, economie en inspiratie. Door aan die knoppen te draaien kun je doelen gemakkelijker manifesteren. De vier thema's zijn niet zomaar gekozen. 'Ondanks de heftige automatisering die op ons afkomt, kun je als mens, werknemer of ondernemer je eigen koers bepalen als je een nieuwe kijk ontwikkelt op geluk, werk, inkomen en spiritualiteit.'

Voor #chefjezelf heeft Ruud Poels ruim vier jaar onderzoek gedaan naar de nieuwe economie en een studie intuïtieve ontwikkeling afgerond. Zijn artikelen en ervaringen vormen de basis van dit nieuwe boek en dagen je uit om over deze vier thema's te denken. 'Je maakt op een nieuwe manier verbinding met jezelf', aldus Ruud Poels, die in het boek ook zijn eigen zoektocht beschrijft.

#chefjezelf is een energiebooster voor iedereen die naar nieuwe wegen zoekt om zaken te manifesteren.