• Een schat aan cursussen

    Anton Havelaar

Een schat aan cursussen

11-01-2019, 11:31 | Lezersnieuws | scholen in de kunst

Scholen in de Kunst start vanaf deze maand met een nieuw cursusaanbod, waarin verrassende cursussen zijn opgenomen. De korte cursussen vinden plaats op vijf locaties in Amersfoort, Leusden en Soest, dus altijd dicht in de buurt. Er zijn cursussen voor jong en oud, op het gebied van muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven. Het nieuwe aanbod is te vinden in de nieuwe brochure en op de website!

2018: het jaar om tijd te nemen voor jezelf, eindelijk te gaan dansen met je kleinzoon of je kinderen hun creatieve kanten te laten ontdekken. Voor alle artistieke voornemens kun je terecht bij Scholen in de Kunst. Vanaf januari starten er allerlei nieuwe, korte cursussen. Een nieuw aanbod om het jaar energiek of juist ontspannen te beginnen. Een aanbod om te verdiepen in een onderwerp of gewoon gezellig met anderen aan de slag te gaan. Een greep: Theater in de Overgang, Ontdek dans, Muziek met je peuter en allerlei kinderdanscursussen. Opvallend is dat een aantal cursussen een Afrikaans tintje heeft: Afrikaanse trommels voor kinderen, Afrikaanse percussie en de danscursus Afromix, beide voor jongeren en volwassenen. Op de site www.scholenindekunst.nl staat alle informatie over de cursussen.

Brochure
De nieuwe brochure is gratis af te halen bij alle locaties van Scholen in de Kunst, de vestigingen van Bibliotheek Eemland en in het Eemhuis. Meer informatie: www.scholenindekunst.nl  Moeite met het kiezen van een cursus? Kom dan langs in het Eemhuis (vierde verdieping). Medewerkers van Scholen in de Kunst geven graag advies.