• Elena Timina in actie

    Juliet van Veen

Elena Timina verzorgt trainingsdag voor jeugdige tafeltennissers

11-02-2018, 16:20 | Lezersnieuws | Juliet van Veen

Op zaterdag 17 februari zal toptrainster Elena Timina een trainingsdag verzorgen voor de tafeltennistalenten van de tafeltennisacademie Amersfoort.

Elena is nog steeds een speelster van Europees niveau, zij heeft drie keer meegedaan aan de Olympische spelen en speelt momenteel nog in de Duitse tafeltenniscompetitie.

Jarenlang was zij speelster en bondscoach van de het Nederlands damesteam.

Komende zaterdag zal zij voor twee jeugdgroepen de trainingen verzorgen: de groep met jongere spelers start om 10.00 uur in de Bieshaar. Deze training is tot 12.00 uur.

Na de lunch komen de oudere spelers aan bod: van 13.00 tot 16.00 uur zal zij zich richten op 18 spelers en speelsters, waarvan maar liefst 11 spelers uitkomen in de landelijke jeugdcompetitie (6 spelers van Over 't Net).

Door haar eigen verdedigende speelstijl en grote ervaring kan Elena juist de spelers weer iets extra's brengen, daar hopen de jonge talenten van te profiteren.

In beide groepen zijn ook spelers toegevoegd uit de regio, zo komen er ook spelers uit Nijkerk, Soest en Nieuwegein naar Amersfoort.

De tafeltennisacademie Amersfoort hoopt door deze dag het niveau en het spelplezier weer een boost te geven, zodat de talenten krijgen wat zij graag willen.

Belangstellenden zijn van harte welkom in sporthal de Bieshaar: Breelandhof 8, 3828VA Hoogland